Yazılarım E-postana gelsin.

Yaz E-Postanı!

26 Temmuz 2017 Çarşamba

Jurnal #3 : Nerelerdeyim

Özlem Ekici
Merhabalar, 
Uzun süredir sadece şiir yazarak devam ediyoruz. Çünkü şu sıralar sadece şiir yazacak ilhamı ve vakti bulabiliyorum. Peki neler yapıyorsun derseniz, şöyle bir açıklamaya başlayacağım.

   Öncelikle şu sıralar başka bir üniversitede okumak için çırpınıyorum. Yani tercihler, araştırmalar ve sorgulamalar özellikle de okuduğum üniversite ile bağlantımı koparma çabalarındayım. Neyse çok uzatmadan bu sıralar yoğunum ama blogumu da boş bırakmak istemiyorum ve vakit buldukça yazıyorum, yayınlıyorum. Bloglar dünyasında sevdiğim birçok blogu takip ediyorum, düşüncelerimi yorum bırakıyorum. Kitap okuduğum kadar blog okuduğum da doğrudur. Dahası sevdiğim kitapları bulduğum için sürekli bir kitap okuma hevesindeyim. Hatta öyle bir hal aldı ki günler bile kısa geliyor. Sanırım kitaplarım bittiğinde üzüleceğim. Bu arada yeni yeni goodreads isimli uygulamayı kullanmaya başladım. Çok uzattım. Neyse, bu yaz tatilinde beklediğim gibi verimli olamayacağımı fark ettiğim için yazıyorum sizlere.  Tercih sonuçlarından sonra bir yazı daha yazacağım elbette, bu arada birkaç şiir ile devam edeceğiz. 

  Şiir demişken artık şiirlerimi toplamaya başladım, ilerisi için. Öykülerimi bilenler bilir, halen yazıyorum. Kısa bir ara verdim bu aralar, beni mazur görün. Hayallerimin peşinden gitmekle uğraşıyorum, bu yeterli bir sebep bence. 

  Son olarak bol bol şiir okuyun, gezin, kitap okuyun, küçük bir çocuğa gülümseyin, blogunuza içinizi dökün, yazın, çizin ve bugünlerinizin kıymetini bilin. 

Hoş kalın...

Özlem Ekici / LEVLA LAVİN

Levla da benim, Özlem de ama buralarda çoğunlukla Levla'nın izini sürüyoruz.

13 comments:

  1. Şiirler insanı birkaç dizede dize getirirler.Bazense ruhun derinliklerine doğru yolculuğa çıkarlar.Bol okumalı,yazmalı,yaşamalı zamanlar diliyorum size. Okul değiştirme konusunda da herşey gönlünüzce olsun.:)

    YanıtlaSil
  2. özlem umarım istediğiniz üniversiteye geçebilirsiniz şiir yazmaya vaktiniz olması sizin için güzel bir şans hayatınızda başarılar dilerim iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  3. Şiir yazmak güzeldir Levla..hatta her şaire devlet maaş bağlamalı,kalbi unutanlara güzel hatırlatmalar yaptıkları için özellikle..
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiir yazmak sanki her seferinde taşlaşan bir kalbin içinden yeşeren bir filize su vermek gibi aslında. Teşekkür ederim, sevgiyle umutla kalın. :)

      Sil
  4. Çok zor bir dönem ama hakkıyla başaracağına eminim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Kendinizi ne kadar samimi ifade etmişsiniz :) Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bu arada uygulamaya bir de ben göz atıyım :))

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, fatofotofan'dan geliyorum :) Şiirlerin yeri bende de ayrıdır ve umarım güzel bir üniversitede dilediğiniz bir bölüm okuyabilirsiniz :) Kendi bloğuma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz dünyama :) Teşekkür ederim, en uygun zamanda uğrayacağım :)

      Sil
  7. Fizik mühendisliğindeyim. Bu sene başladım :)

    YanıtlaSil

**Yorumlar sayesinde görüşüyoruz, yorum yazmadan geçmeyin.
**Lütfen yorum kısmında link vermeyin, link içeren yorumlar yayınlanmıyor.
**Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Özlem Ekici, Personal Blogger Templates | Blog aa

Levla'nın Not Defteri - Kişisel Blog | Bütün Hakları Saklıdır | Copyright © | 2016 - 2023